“Den rigtige holdning kan konvertere en negativ stress i et positivt.” Hans Selye – “far til stress” og grundlæggeren af den canadiske Institut Stress.
Hver medarbejder i Amerika har hørt enkelte stress management teknikker – afslapning, meditation og visualisering – gode værktøjer til at komme gennem stressende perioder. Men hvis de er så stor, hvorfor vi stadig har alle denne stress?
Vi får brug for noget mere end stemningsmusik, aromaterapi og behagelig belysning til at komme ud over stress i nutidens arbejdsplads. Vi får brug for ledelsens opmærksomhed, fordi stress kontrol er en ledelse ansvar.
Den amerikanske hær har masser af erfaring med stress kontrol som forreste linje ledere stræber efter at holde GIs på jobbet. Traditionelt, har den amerikanske hær mistet så mange soldater til at understrege, at fjendtlige gunfire – forholdet 1:1. De mest elite enheder trimme dette tab et forhold på 1:10 – en stress tab for hver 10 sårede soldater.
Uanset forholdet er enhver soldat, forreste linje afgørende for at vinde kampen. Ledere ved at kontrollere stress under brand er så kritisk som mad, brændstof og ammunition. Det samme gælder for corporate America. Du kan ikke få høj produktivitet med højt fravær.
Bekæmpe ledere ur til stresssymptomer og skride til handling. De har lært at “Kende dine tropper, og være opmærksom på eventuelle pludselige, vedvarende eller progressive ændringer i deres adfærd, der truer fungerer og sikkerheden for din enhed.” (FM 6-22.5, “bekæmpe Stress”)
Specifikt, har forreste linje ledere lært at hjælpe overbelastede soldater i seks måder:
Hær trin 1. Tryghed
Corporate løsning: Nogle mennesker har brug for kontakt med boss forsikre Dem om, at tingene vil vise sig ok. Bruge tid på at finde ud af arbejderens bekymringer. Bede om deres bemærkninger om de seneste begivenheder. Finde ud af, hvad de mener om kommende ændringer. Bede om deres råd–de vil beundre dig for at vise din tillid. Enkle bemærkninger viser din selvtillid i arbejdstagere kan gøre en stor forskel.
Hær trin 2. Hvile og søvn
Corporate løsning: Dens værd umagen at tilbyde nogle ekstra tid, hvis stress forstyrrer ydeevne. Overveje at give ekstra pauser til at lindre fysisk og psykisk træthed. Forbedret produktivitet vil mere end betale for de ustrukturerede pauser, der over-stressede arbejdstagere vil tage på deres egne.
Finde ud af, hvad der er nødvendigt at hjælpe ansatte får mere resten hjemme. Bringe eksperter til at lære vigtigheden af hvile og afslapning. Tag et kig på dette overarbejde tidsplan; det ekstra arbejde kan tage sit præg i fravær, sygdom, ulykker og holdninger.
Hær trin 3. Mad og væske
Corporate løsninger: Du kan påvirke, hvordan folk spiser ved at få eksperter til at lære vigtigheden af korrekt ernæring. Sørg for nærende snacks er tilgængelige sammen med junkfood i automater. Give sunde snacks midt på formiddagen og eftermiddagen, når energi niveauer begynder at falme. Investeringen vil betale sig i bedre ydeevne. Belønning godt helbred.
Hær trin 4. Hygiejne – badning, ren uniformer
Corporate løsning: En planlagte pause for at få ryddet op, før frokost eller efter en hård dag med beskidte arbejde kan betale sig i en stor måde. Kontroller, at alle har det lige Beskyttelsesbeklædning til jobbet. Ekstrem temperatur og fugt skaber stress, som nemt kan lindres ved passende beklædning og hygiejne pauser. Og så overraskende, som det kan synes, nogle medarbejdere har ikke rindende vand i hjemmet.
Ikke alle af dem har varmt vand. Ikke alle af dem har vaskemaskiner. Gøre disse ting tilgængelige på din arbejdsplads eller finde alternativer. Engangs ordninger kan gå langt i at hjælpe understregede arbejdstagere få deres følelser under kontrol og få deres produktivitet op hvor det hører hjemme.
Hær trin 5. Diskussion – en chance for at snakke om, hvad der skete, at fortælle krig historier
Corporate løsning: Alle har en chance for at fortælle om hvad gik. Nogle mennesker er mere følsomme end andre. Der er ofte stor værdi i rutinemæssige møder til kick off skiftet eller forklare dagens aktiviteter. Planlægningstidspunkt før eller efter møder til at tale om hvad der skete kan lindre stress for dem i den spot lys. Teamdiskussioner efter salg opkald kan hjælpe stressede medarbejdere forstå resultaterne og fokusere på hvad der skal gøres.
I tider med høj stress, nogle mennesker har brug at tale om hvad der skete med andre omkring dem – familiemedlemmer, Fællesskabet tragedier. Administratorer kan håndtere de daglige samtaler og eksperter er tilgængelige til at løse store stressfaktorer. Hjælpe arbejdstagere fortælle deres “war stories.”
Hær trin 6. Genoprette identitet og tillid med nyttige arbejde
Corporate løsning: så snart som muligt, over understregede arbejdstagere skal vende tilbage til deres positioner af ansvar. De skal se at (a) de kan udføre godt (b) at management anerkender deres indsats (c) og at livet går videre. Fremhæve små bedrifter. Finde grunde til at belønne hver person for deres resultater.
GIs normalt vende tilbage til deres arbejdspladser efter en kort pause, et varmt brusebad, en snak med deres tilsynsførende, og et varmt måltid. Dine medarbejdere kan gøre det samme. Det meste af tiden, kan de fortsætte i deres job, hvis du være opmærksom på deres basale behov.
Hold øje med høj stress periode i konjunkturforløbet og planlægge tid til at arbejde på disse seks trin. Du vil forbedre produktivitet og arbejdsplads miljø ved at tage sig af dine medarbejdere. Din investering af tid og penge vil blive belønnet i bedre ydeevne og lavere omkostninger.
Arbejde med din menneskelige ressourcer eksperter til at hjælpe dem, der er ud over din evne. Lade fagfolk tage sig af de alvorlige tilfælde, mens du tage sig af dine andre medarbejdere og få arbejdet gjort.
Kan du identificere arbejdstagere, der lider af stress? Ved du, hvad de skal gøre ved det? Evaluere medarbejder problemer med et øje mod stress kontrol. Send en tom e-mail til toptenstressors@couragebuilders.com for en f’r ‘e’ e artikel om de top 10 årsager til stress på arbejdspladsen.
Copyright 2004 – Dale Collie
Du kan offentliggøre denne artikel elektronisk eller på print f’r ‘e’ e vederlagsfrit. Bare omfatter min fulde byline og føje et hyperlink til web udstationeringer. Når du publicerer, venligst send en høflighed link eller en e-mail til collie@couragebuilders.com.