Det eneste, der er permanent i denne verden er forandring. Da vi lever i et samfund i stadig forandring, skal man være i stand til at håndtere og leve med hvad verden har at tilbyde. Ingen kan nogensinde forudsige, hvad der sker næste, så man skal være selvhjulpne ved forberedelse til de værste mulige konsekvenser, verden har at tilbyde.
For at være sikker mod disse uforudsigelige fænomener, sælges forsikringspolicer. Der er en masse forsikringspolicer til rådighed på markedet i dag. Sådanne politikker er klassificeret i overensstemmelse med visse specifikationer og dækning i forsikringspolicen.
Men hvad med det lokale erhvervsliv? Hvilken politik kan de komme til at beskytte sig mod tab som følge af røveri? Den mest almindelige form er den omfattende politik, penge, værdipapirer og løn. Politikken omfatter tab af penge ikke blot på grund af røveri, men også sådanne farer som brand, jordskælv, tyfon og oversvømmelse. Penge er dækket i og uden for sikret lokaler. Dækning udenfor lokaler dækker holdup, ulykker på regnskabsmæssige køretøjet eller til medarbejderen. En placering, der kan henvise dig til nogle af disse politik udbydere kan findes på www.rentersinsurancehelp.com.
En erstatningsgrænse er indstillet for pengene inde den sikrede lokaler. Dette beløb dækker kontante samlinger og fondens småpenge. Grænsen er sat til det maksimale niveau af kontanter. Dette er normalt mængden holdt efter bank timer og i weekenden. Højsæsonen bør også tages i betragtning ved fastsættelse af denne grænse.
En separat erstatningsgrænse er indstillet til kontanter uden for lokalerne. Dette refererer til kontanter på vej til banken for at blive deponeret eller på vej til lokalerne efter at have været trukket tilbage fra banken. Kontanter i hænderne på felt sælgere og samlere kan også dækkes.
Den tredje erstatningsgrænse er indstillet til lønningslisten. Dækningen starter så snart en medarbejder, siger kassereren, får fat i kontanter i banken, fortsætter indtil kontant ankommer til lokaler og slutter på det tidspunkt lønningslisten udleveres til ansatte. For at slippe af med risikoen for tab som løn, og undgå dækker lønningslisten og betale præmie på det, kræver nogle arbejdsgivere deres ansatte til at hæve deres lønninger i banken. Lønninger for ledere er automatisk krediteret til deres personlige bankkonti.
Tabet af kontrol er også dækket men forsikringsselskabet vil betale kun, hvad det tager for at have kontrollen genudgivet. Så er det vigtigt, at så snart tabet af en check kaldes, banken bør rådes straks at stoppe betaling på det.
Forsikringsselskaber overveje de risici, der er omfattet af den omfattende penge, værdipapirer og lønningslisten politik som farlige. Politikken er tilgængelig kun på overnatning basis; det vil sige, udstedes det kun til en klient, der har en betydelig mængde af andre politikker, såsom brand, som anses for mindre farlige.