“Fremtidige planer” jobsamtalen spørgsmål

Denne uges emne handler interviewere spørger om dine fremtidige planer. Som vi vil se i håndteringen af spørgsmålet en abonnent skrev i med, bruge interviewere “fremtidige planer” spørgsmål til skærmbilledet folk ud. Læs videre for at finde ud af hvordan man Sørg for, at du ikke er elimineret fra overvejelser med et spørgsmål som dette.
Spørgsmål fra en abonnent:
Jeg har haft en masse interviews siden sidst, og de alle går godt indtil intervieweren spørger om mine planer for fremtiden. Jeg svare ved at forklare min håb i at opnå en videregående uddannelse. Så interviewet pludselig vender sour. Hvad jeg så som at være ambitiøse og forsøger at illustrere, min værd har i stedet haft et omvendt effekt. Job nu ser mig som “midlertidig”. Selvom graduate school ikke ville starte for endnu et år eller to, og jeg kunne klare et job og klasser, antager interviewere jeg vil forlade tidligt og ikke give mig chancen, selv om jeg er en loyal medarbejder. Nogen råd til dette dilemma? Skal jeg ikke længere vises så ambitiøse? Bør jeg synes mere “under kvalificeret” end jeg? Tak så meget.
Med venlig hilsen
S. M.
Kære S.M.,
Det er beundringsværdigt at du planlægger at gå til grad skole. Det er naturligvis noget, der er vigtigt at du og din fornemmelse af, hvem du er. Men med henblik på jobsamtaler, du har brug at blive en lidt mere objektiv om hvem du er og hvad dine kvalifikationer er.
Her er den nederste linje: når du ser en bestemt ting du siger i interviews er at mennesker slukke, stoppe med at sige det. Hvis du var at sælge Cadillacs og du opdaget at fortælle folk om OnStar system for at få hjælp i tilfælde af en katastrofe drejede kunder ud, ville den fornuftige ting at gøre være at stoppe taler om det. Der er masser af andre gode ting ved Cadillac kan du tale om. Hvem ved, hvorfor taler om OnStar er en turn off. Måske er det fordi folk ikke ønsker at forestille sig i en katastrofe. På samme måde, måske en arbejdsgiver ikke ønsker at tænke på muligheden for, at du kunne få et omfang, der ville gøre du berettiget til bedre jobs og efterlade dem med katastrofe for at skulle ansætte en erstatning for dig. Der er mange typer af positioner hvor får en videregående uddannelse ville være i både din interesse og arbejdsgiverbidrag. Det ser ud som i dit tilfælde kan de ikke se det på den måde.
Du er ikke forpligtet til at fortælle arbejdsgiverne om dine planer til grad skole, hvis det ikke ville blande sig med dit job pligter.
Arbejdsgiverne ikke virkelig leder efter ambitioner (Per Se)
Det er vigtigt at huske, at målet om et interview ikke bør være at vise en arbejdsgiver hvordan ambitiøse du er. Målet med et interview er for at opdage, hvad arbejdsgiveren er på udkig efter og derefter vise dem hvordan du passer. At være en person, der er passioneret om at gøre et godt stykke arbejde er en kvalitet arbejdsgivere generelt kigge efter. Loyalitet er en kvalitet, de fleste arbejdsgivere søger. Ambition er ikke nødvendigvis noget, arbejdsgivere søger–det er ofte en bivirkning til de kvaliteter, de ønsker. En arbejdsgiver ønsker en person, der har motiveret nok til at udføre deres job opgaver, men ikke så ambitiøs, at de får og forlade ved første lejlighed.
Må ikke sige ting i Interviews “Egoistisk” grunde
Du skal tage et kig på dine egne motivationer for fortæller arbejdsgivere om dine grad skole planer. Er det bare for at illustrere, at du er en motiveret person, eller er det også, fordi du ønsker at få deres velsignelse/godkendelse til at dukke op sent til arbejde efter at have taget en test eller studerer, potentielt mangler arbejde når der er en stor papir du skal dreje , osv.
Arbejdsgivere kan fortolke dine nævner du grad skole planer som en anden måde at sige “hey, hvis du ønsker at ansætte mig, du gonna nødt til at affinde sig med bivirkninger af en person, der er optaget med noget mere vigtigt end deres dag job”

1 Comment

Add yours

  1. Hi, very nice website, cheers!
    ——————————————————
    Need cheap and reliable hosting? Our shared plans start at $10 for an year and VPS plans for $6/Mo.
    ——————————————————
    Check here: https://www.good-webhosting.com/

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.