Der er intet nyt om brugen af fællesforetagender (JV) for at få trafik til websteder. Og god information er frit tilgængelig fra mange internet markedsføring sites på hvordan man opsætter JVs.

Denne artikel er for 97% af webmastere, der ikke er opmærksomme på en særdeles stærk JV partner, der allerede eksisterer, og er villige til at arbejde med dig.

Før jeg afsløre alle, lad mig bare tjekke…

Ligesom mig, ville jeg billedet du ville blive glad hvis:

* Din JV partner site får stor trafik.

* Størstedelen af sidevisninger er ved målrettet trafik.

* Du kan oprette links, hvor du kan lide fra deres site.

* Du kan starte nu. Der er ingen forsinkelse i oprettelsen af JV-selskabet.

* JV-selskabet fortsætter så længe du ønsker.

* Det koster dig øre til at konfigurere og køre.

Lyder det som det er, hvad du leder efter i en JV?

Hvis ja, velkommen til eBay. Er du ny joint venture-partner.

Men jeg troede…

“eBay?” Jeg hører dig spørge, “Ikke eBay bare en auktion site?”

Nå, startede det helt sikkert som en auktion site. EBay er i dag en ecommerce fænomen.

* Ebay’s 1,5 milliard sidevisninger sætte det i sjette plads på Alexa trafik rankings. Forud for Amazon, AOL og CNN.

* eBay medlemmer gøre 79 millioner målrettede søgninger for varer hver dag.

* Der er 35.000 kategorier inden for at placere varer til salg.

* Der er eBay auktionswebsteder i 27 lande.

* eBay har 125 millioner registrerede brugere.

* 40.000 nye medlemmer tiltræder eBay hver dag.

Hvad vi har her er en yderst vellykket internet forretning med massive trafik. Og tak til Ebay’s avancerede kategorisering og søgende mekanismer, trafikken er fuldstændig målrettet.

Endnu vigtigere, er der flere smarte måder at drive eBays målrettet trafik til din egen hjemmeside. Alle disse kloge metoder tilføje til det jeg kalder eBay trafik tragt.

Virker det? Nå, sælger jeg en kommunikation produkt fra min hjemmeside. Jeg køre 5 enkle auktioner i de relevante kategorier ved hjælp af principperne om eBay trafik tragt. Hver auktion koster mig 30 cent og kører i en uge. Jeg får omkring 300 målrettede kundeemner fra disse auktioner til min hjemmeside hver uge. Ikke dårligt for en dollar halvtreds!

Lad mig vise dig bare en af de måder at få fat i denne målrettede trafik…

Sælg, Sælg, Sælg

Først og fremmest gøre dig eBay del af dit marketing-mix. Du begynde at sælge dine produkter på eBay.

Hvorfor siger jeg dette? Nå, eBay ikke bare til mor og pop virksomheder længere. IBM, Disney, Motorola, Xerox og Dell, er blot nogle af de store corporate, nu bruge eBay som et ekstra salg og føre generation kanal.

Oprettelse af eBay-auktioner er nemt. Enhver kan gøre det – bogstaveligt talt. Men hvis du ikke ønsker at lære, kan du bruge en handel assistent. Disse er eBay eksperter, der vil oprette, køre og administrere auktioner på andres vegne for en procentdel af salg eller et mindre gebyr.

Når du konfigurerer din auktion, en af de beslutninger, du træffer er i hvilken kategori at placere dit element. Dette er vigtigt. Besøgende til din auktion side – bare ved at være der – har selv kvalificeret sig selv som værende i markedet til at købe produkter i denne kategori. Dette er rettet mod i realtid.

Men blot skabe auktionen er ikke tricket. Her er de vigtige tip. I din auktion side, Sørg for at fortælle dine seere, hvis de har spørgsmål om din auktion, dine produkter eller din politikker, bør de email dig. Og tilskynde dem til at gøre dette ved at have en levende e-mail link i din auktion, ligesom denne ene brian@more-auction-sales.com

Så snart de gør kontakt med dig, du har erhvervet en målrettet bly du ikke ville have fået nogen anden måde. Du kan begynde at opbygge en relation. Du kan få dem på din liste, henvise dem til dit websted og begynde at sælge til dem.

Stykker af otte

Jeg har kun plads til at vise dig en måde hvorpå kan du direkte din del af Ebay’s målrettet trafik til dit website. Der er otte måder i alt. Hvis du ønsker at kende de andre syv, vil du finde dem i min gratis e-bog ‘EBay trafik tragt’. Du kan få denne her:

Opsætning af en JV med eBay kan give betydelige resultater. Der er ikke en anden forretning på nettet, der giver dig adgang til målrettet trafik eBay forsyninger til prisen for et par øre. Allerbedst, har 97% af webmastere endnu til at indse styrken af dette. Mulighed for dig og din hjemmeside er der for at tage.