I disse dage hvor der er meget fokus på grøn omstilling, og at vi alle skal passe på vores jord, er det også blevet meget moderne at være vegetar. Ved at være vegetar eller i hvert fald spise mere plantebaseret, viser man, at man tager denne debat seriøst, og at man gerne vil gøre en indsats.

Nogen tror, at mad uden kød ikke smager af noget, og at man ikke kan lave spændende retter, men sådan er det slet ikke. Det kødløse køkken er faktisk rigtig lækkert, og hvis man har de rette råvarer, kan man sagtens lave nogle dejlige og velsmagende retter, som også er bedre for miljøet.

Køb en grøntsagskasse

Hvis du gerne vil gøre dine vegetarretter spændende og smagfulde, kan du vælge at købe en grøntsagskasse. I en grøntsagskasse vil du sjovt nok møde en masse forskellige grøntsager – både nogle du kender og nogle, som du aldrig har smagt før. Med disse grøntsagskasser er der altså rig mulighed for at eksperimentere med en masse spændende retter og råvarer.

Måske vil du endda nå til den konklusion, at vegetarmad faktisk er meget mere lækkert end mad med kød i – og så er det ovenikøbet bedre for miljøet.