Jeg er sikker på du ved hvad pre-afskærmning er. Men kender du købe en pre-afskærmning kan faktisk spare dig for op til 40% af markedsværdien af den pre-afskærmning house? Eller du er faktisk allerede tænker at købe en pre-afskærmning? Uanset hvad, skal du info til at vide mere om pre-afskærmning og yderligere bestemme din strategi for at købe pre-afskærmning.
Nemlig jeres info sker pre-afskærmning når boligejer har savnet mindst én udbetaling af lånet. Långiver vil derefter spørgsmålet et varsel af standard der er en offentlig indspille beder boligejeren at reagere på den un-betalt betaling eller lån. Dette er den første juridiske fase af et hjem at være Afskærmet. Boligejere skal reagere hurtigt for at vise deres motivation til at løse problemet. Afskærmning boligejere vil være meget motiveret til at lede efter boligkøbere at købe deres hus i denne meget periode.
Der er altid fordele og ulemper ved at købe pre-afskærmning. Må man få balancepunkt inden for fordele og ulemper. Købe pre-afskærmning kunne være meget velstående til gengæld, men i en anden hånd, kan det være et mareridt.
Taler om fordelene, kunne salg aftaler for at købe pre-afskærmning være fleksibel og justerbar. For aftalen omfatter kun 2 partier – købere (os) og boligejeren. Dermed, så længe den pre-afskærmning boligejer indvilliger i, aftalen er altid omsættelige. For det andet, købe pre-afskærmning kan spare dig op til 40% af markedsværdien af hjem afskærmningen. Det betyder, at hvis en afskærmning home markedsværdi er 250, 000USD, kan du spare op til 100, 000USD. Sikker på at vil dine naboer misunde du for dig at eje det samme hus med dem, men med den anden pris, de betaler.
For det tredje, købe pre-afskærmning straight fra boligejer i forhold til køber afskærmning hjem gennem auktion eller REO (fast ejendom ejet) tillader dig at have tilstrækkelig tid til forskning om betingelserne for afskærmning hjem. Som anført ovenfor, aftalen omfatter kun du og boligejer, kan du altid have et kig på titlen og andre detaljer af afskærmning hjem så længe boligejer giver grønt lys, kan du? For de fleste tilfælde behov købe pre-afskærmning mindre udbetaling og dette gør fjerde fordel for at købe pre-afskærmning. Så længe du fik din långiver, skal alt gå glat.
Af årsag, købe pre-afskærmning har ikke kun disse 4 fordele, men de er større en. At have så mange fordele i at købe pre-afskærmning, betyder det, købe pre-afskærmning er nemt? Jeg tvivler. Godt tilbud brug for altid indsats og gode ting nemt har ikke du, medmindre du har planlagt din strategi korrekt i at købe pre-afskærmning.