Resumé: Bedste personlige lån satser i juli 2001. De bedste personlige lån satser, som du kan få i den nuværende udlån miljø er derude. Men du skal være villig til at shoppe rundt. Der er mere konkurrence på det personlige lånemarked end nogensinde før. Her er nogle tips, der vil hjælpe dig med at finde de bedste personlige lån satser, der er tilgængelige i dit område i dag:

Trin et: Find de bedste personlige lånesatser, som du kvalificerer dig til. Der er to typer af bløde lån, som du kan ansøge om: hjem lånekapital og lightstream eller fastforrentede realkreditlån. Hvis du har en forholdsvis solid indkomst og nogle kredit historie, så kan du kvalificere sig til lightstream pant. Lightstream realkreditlån kommer med fast rente for lånets levetid, mens andre bløde lån kommer med justerbare renter (ARM), der ændrer sig over tid. For at bestemme, hvad der er bedst for dig, skal du se på dit budget og overveje de betalinger, du har råd til hver måned.

Trin to: Shoppe rundt. Når du handler for de bedste personlige lån satser, se på dine muligheder fra en række forskellige långivere. Du ønsker at være i stand til at sammenligne de forskellige vilkår og renter, der tilbydes af forskellige långivere til at afgøre, hvilken tilbyde dig den bedste pris på dit lån. Besøg med en række forskellige långivere enten online eller personligt for at få en idé om, hvad deres politik er, når det kommer til personlige lån quick lån.

Trin tre: Tal med mange långivere. Du behøver ikke at forpligte dig til en bestemt långiver, men du behøver at tale med en række forskellige långivere for at få en idé om, hvad deres renter, vilkår og andre personlige oplysninger er. Mange långivere kræver, at ansøgerne til at give detaljerede personlige oplysninger, såsom nuværende kreditkort saldi, gæld og meget mere. Ved at tale med flere långivere, vil du være i stand til at sammenligne de forskellige priser og politikker, før du vælger det bedste tilbud til dig.

Trin fire: Vælg en långiver. Det tredje trin består i at udfylde en ansøgning, der indsamler oplysninger om din økonomiske status. For eksempel skal du give oplysninger om din gæld for at blive inkluderet i dit tilbud, samt din ansættelseshistorik og forskellige typer kredit. Dit endelige tilbud vil omfatte flere faktorer, såsom lånebeløb, rentesatser, betalingsbetingelser, gebyrer og andre gebyrer og gebyrer.

Disse fire trin skal hjælpe dig med at få en god idé om, hvordan du får de bedste personlige lån satser. Hvis du har en god kredit score, eller hvis du planlægger at bruge en online långiver, så vil du højst sandsynligt være i stand til at få konkurrencedygtige renter. Hvis du har brug for en stor sum penge, kan det dog være nødvendigt at arbejde på at forbedre din kreditværdighed, før du ansøger om et stort kontantforskud.