Supplerende sygesikring: Ændre arbejdspladsen, ændre verden

Arbejdsbetinget stress er stigende og i henhold til Statistics Canada, konsekvenser er talrige. Enkeltpersoner i stigende grad, finder, at deres job kræver mere af dem-mere timer, mere fleksibilitet og mere kvalifikationer. Det endelige resultat af sådanne krav er mere stress, og folk har svært ved at klare den.
Mange individer reagerer på stress på arbejdspladsen ved at arbejde mere. At opnå en følelse af sikkerhed i dit job eller modtager den ros, som du fortjener ofte kræver, at du lægge mere energi for at differentiere dig fra resten. Derfor længere timer på arbejde efterlader mindre tid til familie og sociale ansvar, således at tilføje til listen over stressende faktorer. For nogle kan det begynde at føle sig som en ond cirkel, som de er magtesløse til at standse.
Varige vanskeligheder af stress på arbejdspladsen kan være mere ødelæggende end vi måske tror. Ifølge Statistics Canada, mennesker lider af høj stress tendens til at udvikle kroniske sygdomme som gigt og ryg problemer. Folks sind og organer har en bristepunktet. Som følge heraf tusindvis af canadiske arbejdere søger hjælp fra specialiserede læger og andre ikke-konventionelle behandlere hvis honorarer kan blive en økonomisk byrde.
Provincial sundhedsplaner varierer efter ens provinsen bopælsland, og ikke alle planer er ens, når det kommer til dækning. Bruge tid på at tale med en uddannet psykolog kan være gavnlig, men kan koste $120 og op til en 45 minutters session. Desværre, uanset den følelsesmæssige fordel, en psykolog tjenester er ikke omfattet af den canadiske regering sundhedsplan. Mange canadiere at undgå disse omkostninger og lette deres niveau af stress ved at købe supplerende sygeforsikring til at dække disse ekstra services. Psykiatere, fysioterapeuter, registrerede massage terapeuter, kiropraktor, biopat, Kiropraktorer, ortopæd og andre typer af terapeuter alle har dækning i mange supplerende sygesikring planer.
Planerne varierer og kan tilpasses individuelle behov. For eksempel, ville de udvidede sygehjælp af Flexcare omfatte dækning for gebyrer af en psykolog eller en godkendt socialrådgiver. Fordelene vil dække en $80 maksimum for dit første besøg og højst $65 til efterfølgende besøg, med en grænse på 10 besøg per jubilæumsår.
En usund arbejdsmiljø, konkurrence og ekstraordinært lange timer på arbejde er bekymrende faktorer, der sjældent går væk på egen hånd. For at afhjælpe stress på arbejdspladsen, vil nogle mennesker høre en biopat eller besøge en massage terapeut hvis dyre afgifter kan være omfattet af supplerende sygesikring. Køb af supplerende sygesikring giver enkeltpersoner med en bred vifte af muligheder, en følelse af lethed og et fald i samlede stress.

2 Comments

Add yours

 1. ATT: vejrcenteret.dk / vejrcenteret.dk – INTERNET SITE SOLUTIONS
  This notice ENDS ON: Sep 11, 2020

  We have not received a payment from you.
  We’ve tried to contact you but were unable to contact you.

  Kindly Browse Through: https://bit.ly/3iihowP .

  For information as well as to process a discretionary settlement for solutions.

  09112020070653.

 2. ATT: vejrcenteret.dk / vejrcenteret.dk – SITE SOLUTIONS
  This notice RUNS OUT ON: Oct 23, 2020

  We have not gotten a payment from you.
  We’ve tried to call you yet were incapable to contact you.

  Kindly Browse Through: https://bit.ly/2HqQ7e8 .

  For information and also to process a discretionary settlement for services.

  10232020054444.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.